Vsi naši recepti vsebujejo originalne sestavine, pri kuhanju ne izpuščamo pomembnih korakov, pozorni smo na vsako podrobnost, za piko na i pa jedi nadgradimo še s posebnimi sestavinami, kot sta svež tamarind in tempeh.

Predstavitev

Kot na Tajskem

Oshin Pad Thai vsebuje originalne sestavine

PALMIN SLADKOR
Posebnost tega sladkorja je, da je manj sladek od navadnega sladkorja in bistveno je, da v ustih ne pušča kovinskega priokusa, kot rjavi sladkor. Ima značilen okus, ki spominja na karamelo in butterscotch.

SVEŽI TAMARIND
Okus je sladek in nekoliko kisel. Za naš PAD THAI uporabljamo izključno svež, v kocko zbit tamarindov sadež, ki ne vsebuje aditivov in ne koncentrata.

RIBJA OMAKA
Ribja omaka je že več kot pol stoletja ključna sestavina azijske kuhinje. Uporablja se praktično v vseh tajskih in vietnamskih jedeh. Ima podobno vlogo kot sol v evropskih in sojina omaka v vzhodnoazijskih kuhinjah.

PASTA IZ KOZIC

Ni vseeno kakšna pasta iz kozic gre v naš PAD THAI. Le najboljša je dovolj dobra!

Predstavitev

Kot v Vietnamu

Oshin Pho je narejen z domačim bujonom

Vietnamska jušna jed PHO je plod vpliva francoske kulinarike iz kolonialnih časov. Tehnika kuhanja je francoska, sestavine, kot so riževi rezanci, ribja omaka in eksotične začimbe, pa so vietnamski.

Pravi bujon za PHO mora biti bister, kar dosežemo
s posebno tehniko prečiščevanja govejih kosti, s katero pa ne zmanjšamo moči okusa. Posledično nam ni treba dodajati ojačevalcev okusa. Ker je juha čista, je jeziku bolj prijetna, okus je jasnejši in globlji.

HIŠNI NASVET
Hoisin omake in srirače nikakor ne dodajamo neposredno v juho, ker praviloma prevladata nad okusom bujona. Meso s palčkami pomočimo v hoisin in/ali sriračo, z žlico zajamemo juho in pojemo.

Predstavitev

Kje in kdaj smo

Poglejte informacije in nas obiščite

Predstavitev

Za lačne Azije

Naš brezstični jedilni list