Vsi naši recepti vsebujejo originalne sestavine, pri kuhanju ne izpuščamo pomembnih korakov, pozorni smo na vsako podrobnost, za piko na i pa jedi nadgradimo še s posebnimi sestavinami, kot sta svež tamarind in tempeh.
Kot na Tajskem
Oshin Pad Thai vsebuje originalne sestavine
PALMIN SLADKOR
Posebnost tega sladkorja je, da je manj sladek od navadnega sladkorja in bistveno je, da v ustih ne pušča kovinskega priokusa, kot rjavi sladkor. Ima značilen okus, ki spominja na karamelo in butterscotch.
SVEŽI TAMARIND
Okus je sladek in nekoliko kisel. Za naš PAD THAI uporabljamo izključno svež, v kocko zbit tamarindov sadež, ki ne vsebuje aditivov in ne koncentrata.
RIBJA OMAKA
Ribja omaka je že več kot pol stoletja ključna sestavina azijske kuhinje. Uporablja se praktično v vseh tajskih in vietnamskih jedeh. Ima podobno vlogo kot sol v evropskih in sojina omaka v vzhodnoazijskih kuhinjah.
PASTA IZ KOZIC
Ni vseeno kakšna pasta iz kozic gre v naš PAD THAI. Le najboljša je dovolj dobra!